Ana SayfaKripto ParaFriendtech, NBA oyuncuları ve e-Spor takımlarından ilham alıyor!

Friendtech, NBA oyuncuları ve e-Spor takımlarından ilham alıyor!

Kripto endüstrisine damga vuran Friendtech’e NBA oyuncusu Grayson Allen ve e-Spor takımı FaZe Clan’dan destek geldi.

Coinbase’in katman-2 ağı olan sosyal tokenizasyon platformu Friendtech‘e olan ilgi artıyor. DefiLlama’nın paylaştığı veriler ışığında 1,2 milyon dolardan fazla işlem ücreti elde eden Friendtech, bu konuda Bitcoin ve Uniswap ağını geride bıraktı. Kısa bir sürede 60.000’den fazla kullanıcıyı aşan platform, ünlü isim ve şirketlerle gündeme gelmeye devam ediyor. NBA oyuncusu Grayson Allen ve FaZe Clan kurucu ortağı Richard Bengston, furyaya katılan isimler arasında yer aldı.

Friendtech furyası giderek büyüyor

Kripto fenomenleri haricinde diğer ünlülerinde yavaş yavaş katılım gösterdiği Friendtech, tüm veriler ile öne çıkıyor. İşlem ve kullanıcı sayısı bakımından adeta patlama yapan platform, sosyal metrikler ile de adından söz ettiriyor. Google Trends’teki “Friendtech” kelimesi, 100 puana ulaşak zirve yapmış durumda.

NFT’nin görkemli dönemlerindeki ünlü akımı, bu sefer de Friendtech ile kendisini gösterecek gibi duruyor. NBA’de yer alan Grayson Allen ve e-Spor takımı FaZe Clan’ın kurucusu Richard Bengston, Friendtech’e dahil olan yeni isimler oldu. Yalnızca kripto ekosisteminde değil, küresel de ün yapmış pek çok farklı kişi Friendtech’e yönelmeye devam ediyor.

Kripto endüstrisindeki etkisiyle dikkat çeken Friendtech, NBA oyuncusu Grayson Allen ve e-Spor takımı FaZe Clan’dan da destek alıyor. Coinbase’in sosyal tokenizasyon platformu olan Friendtech, katman-2 ağıyla büyük ilgi görüyor. DefiLlama tarafından paylaşılan verilere göre Friendtech, 1,2 milyon doların üzerinde işlem ücreti elde etmiş durumda ve bu alanda Bitcoin ve Uniswap’ı geride bırakmış durumda. Kısa sürede 60.000’den fazla kullanıcıya ulaşan platform, ünlü isimler ve şirketler tarafından da dikkat çekiyor. NBA oyuncusu Grayson Allen ve FaZe Clan kurucu ortağı Richard Bengston da Friendtech’e katılan isimler arasında yer alıyor.

Friendtech, kripto fenomenlerinin yanı sıra diğer ünlülerin de ilgisini çekmeye devam ediyor. Platform, işlem ve kullanıcı sayıları bakımından hızla yükselişini sürdürüyor ve sosyal metriklerle de öne çıkıyor. Google Trends’te “Friendtech” kelimesi, en üst düzeye ulaşarak büyük bir popülerlik kazanmış durumda.

Ünlü akımlar arasında yerini alan NFT trendi, Friendtech ile bir kez daha kendini gösterecek gibi görünüyor. NBA’de yer alan Grayson Allen ve e-Spor takımı FaZe Clan’ın kurucusu Richard Bengston, Friendtech’e katılan yeni isimler arasında bulunuyor. Kripto ekosistemiyle sınırlı olmayan, küresel anlamda tanınmış birçok farklı kişi Friendtech’e ilgi göstermeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler

Bitcoin işlem ücretleri 24 milyon dolara yükseldi

USD cinsinden Bitcoin ücretleri yeni zirvelere ulaşırken, Bitcoin cinsinden madenci geliri başka bir hikaye anlatıyor. Geçtiğimiz hafta sonu, Bitcoin işlem ücretlerinde yeni bir dönüm noktası kaydedildi....

İngiltere Hazinesi, dijital varlık inovasyonu için korumalı alan kurallarını açıkladı

Birleşik Krallık'taki politika yapıcılar, 18 Aralık'ta kripto ile ilgili Dijital Menkul Kıymetler Korumalı Alanı (DSS) kurallarını, katı yeni FCA kuralları olarak tanıttı. Birleşik Krallık Hazinesi liderleri,...

Bitcoin 43.000 doların üzerine çıktı, piyasa olgunlaşıyor

Bitcoin'in 43.000 doların üzerine çıkması, 67 milyon dolarlık BTC likidasyonuna yol açarak piyasanın daha da olgunlaştığını gösteriyor. BlackRock'un spot ETF başvurusunu değiştirmesinin ardından BTC'nin fiyat şansı...

Arweave AR token değeri, çekişmeli hard fork tartışmalarıyla %13 düştü

Arweave, piyasa değerine göre dördüncü en büyük dosya paylaşım blockchain ağıdır. İnsanlığın en kritik verilerini korumaya adanmış, merkezi olmayan, kalıcı bir depolama çözümü olarak işlev...

Popüler Haberler